Na geruchten over Aaron Blommaert: Gloria Monserez onthult nu meer over vriend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na geruchten over Aaron Blommaert: Gloria Monserez onthult nu meer over vriend

Na geruchten over Aaron Blommaert: Gloria Monserez onthult nu meer over vriend

Gloria Monserez’ geluk kan niet op. Afgelopen zaterdag viel de Ketnetwrapster en presentatrice compleet uit de lucht toen ze de ‘Kastaar!’ voor doorbraak van het jaar won. Maar ook privé gaat alles voor de wind. Sinds Gloria haar vriend heeft ontmoet, leeft ze op een roze wolk.

Vanaf nu schittert Gloria elke dag in de nieuwe fictiereeks ‘Liefdestips aan mezelf’ op GoPlay. Iets wat ze in het echte leven niet meer nodig heeft. Ze vertelde onlangs nog in Humo dat ze de liefde van haar leven had ontmoet. “Als ik de rest van mijn leven kan doorbrengen met dit lief, met deze geweldige persoon, zal het voor mij perfect zijn’, klonk het toen.

Wie die persoon is, gaf ze niet prijs. Maar er deden natuurlijk al langer de geruchten de ronde dat Aaron Blommaert de gelukkige zou zijn. “Ik moet jullie teleurstellen: ik ben het niet", ontkende de acteur de roddel eerder al in Flair. Gloria is niet meer dan een toffe collega en goede vriendin.

Toch zwijgt Gloria nog steeds in alle talen over de identiteit van haar vriend. Maar ze wil er voor het eerst wel meer over vertellen. “Ik hou van verliefd zijn”, geeft ze toe in Gazet van Antwerpen. “Het gevoel dat ik smoorverliefd ben op die persoon keerde telkens terug. En we kunnen samen heel hard lachen.” Zo had ze door dat hij de ware was. “We zijn al bijna drie jaar samen. Nu wist ik voor het eerst:oké, dit zit goed’. Ik kan het echt zeggen: ‘Dit is de liefde van mijn leven’”, aldus de presentatrice.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws