"Dat is de échte reden": is Megan Desaever daarom na enkele weken al verloofd? Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Dat is de échte reden": is Megan Desaever daarom na enkele weken al verloofd?

"Dat is de échte reden": is Megan Desaever daarom na enkele weken al verloofd?

Megan Desaever maakte zopas heuglijk nieuws bekend, want haar nieuwe vriend Dennis heeft haar ten huwelijk gevraagd. Deze aankondiging lokt al snel heel wat reacties uit en enkelen denken ook te weten waarom de twee zich zo snel verloofd hebben.

“1.000 keer ja”, schreef Megan Desaever op haar Instagramverhaal. Het ‘Temptation Island’-gezicht is gisteren ten huwelijk gevraagd in Dubai door haar vriend Dennis en ze liet ook meteen de gigantische verlovingsring zien. Hoewel ze nog maar pas een relatie hebben, zijn ze al klaar voor de volgende stap.

“Is heel snel gegaan, maar we zijn tot over onze oren verliefd. Dus waarom niet?”, vertelt ze aan het Nederlandse juicekanaal reality_fbi. Toch denken sommigen dat de realityster nog een goede reden heeft om zich zo snel te verloven. “Seks voor het huwelijk is illegaal in Dubai. Aangezien ze naar Dubai vertrekt, lijkt dit me de reden”, klinkt het meermaals op sociale media.

Sinds de belasting-heisa heeft Megan al vaker verteld dat ze graag naar de Verenigde Arabische Emiraten wil verhuizen. Er loopt namelijk een gerechtelijk onderzoek naar Megan sinds ze in een talkshow toegaf dat ze geen belastingen betaalt op haar OnlyFans-inkomsten. “Ik wil zo snel mogelijk weg uit België, zodat ze mij niet meer kunnen lastigvallen. Volgende week ga ik naar daar om een appartement te zoeken”, zei ze eerder al.

Populair

Laatste nieuws