-->

"Hoe schattig!": Winnie uit 'Blind Getrouwd' deelt wondermooie beelden van Lily

Woensdag 1 Februari 2023 - 21:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

In september zijn Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans voor het eerst mama en papa geworden. Ondertussen is de kleine Lily al vier maanden oud en de fiere mama deelt nu een schattig kiekje van hun tweetjes.

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans, die we nog kennen van ‘Blind Getrouwd’, mochten vorig jaar hun eerste kindje verwelkomen. Vorige week deelde Winnie nog het leuke nieuws dat Lily al vier maanden oud is en nu laat ze alweer iets heel liefs zien op sociale media. “Wellness at home”, begint ze.

“Een beetje moeder-dochter quality time”, schrijft ze onder haar nieuwste Instagrampost. Op de foto is Winnie zich aan het klaarmaken en de kleine Lily kijkt vol verwondering naar haar mama. “Momenteel is ze vooral gefascineerd aan het kijken als ik mij ’s ochtends klaarmaak, maar ik ben benieuwd hoe het later gaat zijn om samen te wellnessen, nagels te lakken en met make-up te spelen”, vertelt ze.

Bovendien vraagt Winnie zich ook af of Lily dat net zo leuk gaat vinden. “P.S.: geen zorgen, ik heb haar nagels niet echt gelakt”, sluit Winnie af. Hoewel Winnie Lily's nageltjes dus niet echt heeft gelakt, levert het wel een mooi beeld op en daar hebben haar volgers ook wat over te zeggen. “Prachtig plaatje”, “Geweldig, zo cute”, “Zo leuk gedaan” en “Zo schattig”, klinkt het meermaals in de comments.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Winnie Bogaerts (@winnie_bogaerts)

TAGS  I  Winnie Bogaerts  I  Blind Getrouwd  I  Jonah Hulselmans