Verrassing van formaat: twee bewoners moeten 'Big Brother' onverwacht verlaten TV en Radio
TV en Radio

Verrassing van formaat: twee bewoners moeten 'Big Brother' onverwacht verlaten

Verrassing van formaat: twee bewoners moeten 'Big Brother' onverwacht verlaten

Zaterdagavond stond dan wel volledig in het teken van de ‘Kastaars!’, ook ‘Big Brother’ ging door met zijn wekelijkse liveshow. Na een nieuw rondje nominaties kwam het plekje van Ilse, Rob of Danny in gevaar. Uiteindelijk moest Ilse zaterdag het spel verlaten.

Na Judy en Chelsea was het deze week aan de 55-jarige Ilse om haar koffers te pakken. En dat vertrek viel haar zwaar. “Ik vind het raar dat ik nu uit het huis ben. Het voelde heel vertrouwd, maar ja... Het was te kort”, klonk het na haar exit. “Maar ja, ik had een pechweek... Ik had niet echt iets anders willen doen, maar ik ben ook hoogsensitief. De twee slechte nachten die ik had, hebben me echt genekt.”

Lang moesten Ilses medebewoners niet treuren om haar vertrek. Diezelfde avond nog werden ze getrakteerd op een feestje. Maar in het experiment is niets wat het lijkt. ‘Big Brother’ zou ‘Big Brother’ niet zijn als hij geen verrassing van formaat in petto had voor zijn bewoners. Eén voor één werden ze bij hem geroepen om een medebewoner uit het niets te nomineren. Deze keer kreeg Jason de meeste stemmen van zijn medekandidaten.

“Oké, een paar stemmen had ik wel verwacht, maar niet zoveel”, reageerde hij stomverbaasd. Meteen moest hij zijn spullen pakken en de ‘Big Brother’-deuren achter zich dichttrekken. Maar moest Jason zich definitief weer in de buitenwereld begeven? Of moest hij zoals de vorige keer naar de secret room en zien we hem nog terug? Het thema van deze week is Confusion Week. Het zou dus zomaar eens kunnen dat ‘Big Brother’ zijn bewoners op het verkeerde been wil zetten.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws