Hugo Sigal krijgt harde kritiek te slikken na de Kastaars!: "Mag eens stoppen!" TV en Radio
TV en Radio

Hugo Sigal krijgt harde kritiek te slikken na de Kastaars!: "Mag eens stoppen!"

Hugo Sigal krijgt harde kritiek te slikken na de Kastaars!: "Mag eens stoppen!"

Tijdens de uitreiking van de Kastaars! stond Hugo Sigal voor het eerst op het podium zonder Nicole Josy. Hij bracht een eerbetoon aan enkele overleden sterren, waaronder ook zijn partner, maar niet iedereen reageert daar even positief op.

Afgelopen weekend vond de uitreiking van de nieuwste Vlaamse mediaprijzen, de Kastaars!, plaats in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Ook Hugo Sigal was van de partij en hij zorgde voor een erg pakkend moment tijdens de awardshow. Zo trad hij voor het eerst op zonder zijn Colleke aan zijn zijde. Hij bracht een nummer als eerbetoon voor verschillende sterren die overleden zijn en als laatste verscheen ook Nicole op het grote scherm.

Hoewel veel kijkers dit zeer emotioneel vonden, krijgt Hugo toch ook harde kritiek te verduren op sociale media. “Met alle respect, maar dit is commercieel verdriet”, “Maak er geen soap van”, “Dat is in de belangstelling willen staan”, “Precies of hij de enige is die iemand verloren heeft”, “Dit wordt te belachelijk”, “Iedereen maakt zoiets mee” en “Van een feest moet je geen begrafenis maken”, klinkt het onder meer.

Toch nemen enkelen het al snel op voor Hugo. Zij vinden namelijk dat iedereen wel erg hard voor hem is. “Wat een stomme reacties. Laat iedereen het verwerken op de manier waarvoor hij of zij zelf kiest” en "Velen beseffen niet dat als je veertig of vijftig jaar lief en leed gedeeld hebt, dat het verdriet groot kan zijn" en “Laat iedereen rouwen op zijn manier”, schrijven zij dan weer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws