1 jaar na deelname moet Conner Rousseau nog iets kwijt over 'The Masked Singer' TV en Radio
TV en Radio

1 jaar na deelname moet Conner Rousseau nog iets kwijt over 'The Masked Singer'

1 jaar na deelname moet Conner Rousseau nog iets kwijt over 'The Masked Singer'

Conner Rousseau woonde afgelopen weekend de uitreiking van de Kastaars! bij, want hij was genomineerd in de categorie ‘Deelnemer van het Jaar’. In 2022 nam hij deel aan ‘The Masked Singer’ en daar heeft hij nu nog wat over te zeggen.

Conner Rousseau kon het amper geloven toen hij te horen kreeg dat hij genomineerd was voor een Kastaar!. Deze nieuwe mediaprijzen werden dit weekend voor de eerste keer uitgereikt, maar jammer genoeg mocht de Vooruit-voorzitter de award niet mee naar huis nemen.

“Ik vind het al supergek dat ik hier genomineerd voor ben”, zei hij op de rode loper voor de uitreiking aan Het Laatste Nieuws. “Ik ben ook blij voor ‘The Masked Singer’ dat het programma zoveel genomineerd is”, aldus Conner. In het tweede seizoen van het populaire VTM-programma eindigde de politicus op de derde plaats als Konijn.

Toen werd er heel wat geschreven en gezegd over zijn deelname en nu verklapt Conner dat dat nog steeds een beetje leeft. “Ik krijg nog elke week tekeningen van kinderen die nog met het Konijn bezig zijn”, klinkt het. “Eigenlijk heeft dat wel iets heel positiefs teweeggebracht en dat vind ik wel tof om te zien”, besluit hij.

Populair

Laatste nieuws