Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' en haar vriend gaan nieuw hoofdstuk tegemoet Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' en haar vriend gaan nieuw hoofdstuk tegemoet

Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' en haar vriend gaan nieuw hoofdstuk tegemoet

In 2020 nam Laura Lieckens deel aan het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Daarin werd ze gekoppeld aan Sonny. Hun avontuur draaide op een sisser uit, maar anderhalf jaar geleden vond ze gelukkig opnieuw de liefde bij haar vriend Yorben. Samen hebben ze intussen een prachtig gezinnetje.

Sinds 7 augustus 2022 mag Laura zich - naast plusmama van Enthe - ook trotse mama noemen van haar eerste zoontje Eben. Op Instagram pronkt de voormalige ‘Blind Getrouwd’-deelneemster wel vaker met de kleine spruit. Vijf maanden na zijn geboorte gaan Laura en Yorben alweer een nieuwe uitdaging aan. Al is nieuw relatief.

Laura heeft de deuren van haar eigen stekje definitief achter zich dichtgetrokken. Zij en Yorben zijn nu officieel samenwonend. Al was dat in de praktijk al langer het geval. “In augustus verkocht en nu effectief de laatste keer dat ik de deur dichttrek”, laat de ‘Blind Getrouwd’-kandidate weten op Instagram.

Grappig detail: lang heeft Laura er niet gewoond. “Dag huis in Turnhout waar ik een week heb gewoond”, neemt ze afscheid van haar stekje. “Ik heb mijn lief leren kennen de dag dat ik bij de notaris ging tekenen. Een week later woonden we al samen”, lacht de blondine. In ieder geval, we wensen de tortelduifjes alle geluk toe.

Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' en haar vriend gaan nieuw hoofdstuk tegemoet

Bron: Instagram Stories

Populair

Laatste nieuws