Radio2-stem Kim Van Oncen reageert voor het eerst op kritiek op ochtendshow TV en Radio
TV en Radio

Radio2-stem Kim Van Oncen reageert voor het eerst op kritiek op ochtendshow

Radio2-stem Kim Van Oncen reageert voor het eerst op kritiek op ochtendshow

Kim Van Oncen is sinds kort te horen op Radio2 samen met Peter Van de Veire. Er werd al heel wat geschreven over hun ochtendshow ‘Goeiemorgen Morgen!’ en dat was niet altijd positief. De radiopresentatrice moet nu wat kwijt over de kritiek.

Kim Van Oncen moet elke ochtend om half vier opstaan om op tijd in de studio van Radio2 te zijn. Ze is namelijk de nieuwe sidechick van Peter Van de Veire in de gloednieuwe ochtendshow. Helaas werden er reeds enkele negatieve recensies geschreven, maar die probeert Kim bewust te vermijden. “Ik heb ze zeker niet allemaal gelezen. Ik heb me er bewust een beetje van afgeschermd”, geeft ze toe aan Dag Allemaal.

Ook bij de luisteraars van Radio2 is er wat vijandigheid. Zo vinden sommigen het jammer dat het regionale aspect meer op de achtergrond verdwijnt en ook Peter is een veelbesproken figuur. Toch probeert Kim de kritiek te relativeren. “Dat er tegenstanders zouden zijn, wisten we op voorhand”, zegt ze. “Ik denk dat we daar begrip voor moeten hebben”, aldus de radiostem.

Volgens haar heeft het vooral tijd nodig. “Er zullen mensen afhaken, maar er zullen ook luisteraars bijkomen omdat ze het nu leuker vinden. En als ze het niet leuk vinden, er zijn nog altijd andere zenders”, legt Kim uit. “Geef ons gewoon wat tijd. Ik hoop dat mensen vertrouwd raken met de show en die zullen omarmen. We kunnen alleen maar ons best doen”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws