Radio2-stem Kim Van Oncen maakt triest nieuws over dochtertje Stella bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Radio2-stem Kim Van Oncen maakt triest nieuws over dochtertje Stella bekend

Radio2-stem Kim Van Oncen maakt triest nieuws over dochtertje Stella bekend

Kim Van Oncen is sinds januari elke ochtend te horen op Radio2. In een nieuw interview praat ze openhartig over deze nieuwe uitdaging, maar daarnaast vertelt ze ook nog meer over haar kinderen. Ze onthult ook meteen droevig nieuws over haar dochter.

Kim Van Oncen is sinds vorige maand de sidechick van Peter Van de Veire in de Radio2-ochtendshow ‘Goeiemorgen Morgen!’. Dat betekent ook dat ze nu heel vroeg uit de veren moet. Zo staat ze elke dag op om half vier om op tijd in de studio te geraken. Dat is natuurlijk niet altijd even evident met twee kleine kinderen.

“Ik ben er niet om hen ’s ochtends klaar te maken voor school, maar in de plaats komt heel veel quality time”, verklapt ze aan Dag Allemaal. Zo vindt Kim dat hun gezinsleven een gigantische stap vooruit maakt. “Er is geen ochtendshow in het weekend, de schoolvakanties of op feestdagen. Dat zijn allemaal momenten die ik voortaan bij Jack en Stella kan zijn”, legt ze uit.

Toch snappen de kinderen het nog niet helemaal dat Kim ’s ochtends niet meer thuis is. Vervolgens verklapt ze dat dit nu nog een beetje moeilijker is voor haar dochtertje. “Stella is nu helaas thuis met een gebroken scheenbeen”, aldus Kim. “Ze ligt tot aan haar lies in het gips”, verduidelijkt ze. “Niels zet dan de tv aan. Zo kan ze me zien en volgen wat er in de radiostudio gebeurt”, zegt Kim.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws