Kim Van Oncen openhartig over zware periode: "Ik ging door een soort rouwproces" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kim Van Oncen openhartig over zware periode: "Ik ging door een soort rouwproces"

Kim Van Oncen openhartig over zware periode: "Ik ging door een soort rouwproces"

Hoewel er een einde gekomen is aan de populaire docusoap ‘Dertigers’, heeft Kim Van Oncen het drukker dan ooit. Zo presenteert ze nu samen met Peter Van de Veire de nieuwe Radio2-ochtendshow en zal ze binnenkort opnieuw op tv te zien zijn.

Sinds vorige maand is Kim Van Oncen samen met Peter Van de Veire te horen op Radio2 in ‘Goeiemorgen Morgen!’. De presentatrice heeft ‘Dertigers’ ingewisseld voor de radio, maar toch stopt ze niet met acteren. Vanaf 8 februari is ze te zien op Play4 in de serie ‘Assisen’ en binnenkort zit ze ook nog in de nieuwe Streamz-reeks ‘Onderhuids’.

Een hele opluchting is het voor Kim dat ze na ‘Dertigers’ nog werk heeft. Het afscheid van de populaire reeks was voor haar namelijk heel moeilijk. “Ik ging door een soort rouwproces”, bekent ze aan Dag Allemaal. “Dat is hetzelfde als je lang in hetzelfde bedrijf met dezelfde vrienden en collega’s heel intensief samenwerkt, en dat plots stopt”, legt ze uit.

“Het was een beetje een gouden kooi waar we inzaten, het marcheerde allemaal goed”, gaat Kim verder. En toen kwam de onzekerheid, want ze moest een sprong in het duister maken. “Je weet niet wat er professioneel op je afkomt. Voor het eerst in jaren was er wat onzekerheid op dat vlak”, aldus Kim.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws