Zo denkt Sieg De Doncker echt over Maureens nieuwe job bij 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Zo denkt Sieg De Doncker echt over Maureens nieuwe job bij 'Familie'

Zo denkt Sieg De Doncker echt over Maureens nieuwe job bij 'Familie'

Maandag mogen de trouwe ‘Familie’-kijkers een nieuw gezicht verwelkomen in de reeks. Maureen Vanherberghen, de vriendin van Sieg De Doncker (Koen), doet enkele weken na zijn exit haar intrede in de soap. Maar hoe denkt haar vriend daar nu echt over?

Op maandag 6 februari duikt Maureen op als hoofdinspecteur Marlies Kennis om Koens verdwijning te onderzoeken. “Omg zalig”, “Hoe geweldig is dit”, “Topcasting”, “Dit had ik niet zien aankomen”, “Welkom in de ‘Familie’”, “Succes, Maureen”, “Je gaat dat goed doen” en “Zo trots op jou”, willen haar fans onmiddellijk kwijt in de comments op Instagram.

Maar wie vooral trots is op Maureen, is Sieg zelf natuurlijk. “Voor die moet je oppassen, dat zie ik direct”, schrijft hij grappend in de reacties. De ex-'Familie'-acteur deelt het heuglijke nieuws ook op zijn eigen profiel. “Wissel van de wacht”, klinkt het toepasselijk op zijn Instagramverhaal. “TROTS”, laat hij nog in koeien van letters weten.

Bovendien heeft Sieg zijn vriendin al volledig klaargestoomd voor de rol. “Hij heeft me uiteraard enkele tips gegeven”, vertelt Maureen in HLN Showbits. “Hij was het hier al gewoon hé.” En misschien wel het handigste: “En hij kan ook zeggen: ‘Daar is de goede koffie’”, lacht het nieuwe ‘Familie’-gezicht.

Bron: Instagram Stories

Zo denkt Sieg De Doncker echt over Maureens nieuwe job bij 'Familie'

Populair

Laatste nieuws