Is Niels Destadsbader samen met Siska Schoeters? Zanger schept duidelijkheid Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Is Niels Destadsbader samen met Siska Schoeters? Zanger schept duidelijkheid

Is Niels Destadsbader samen met Siska Schoeters? Zanger schept duidelijkheid

Heel wat fans van Niels Destadsbader en Siska Schoeters vermoeden dat de twee stiekem een relatie zouden hebben. Het Eén-gezicht maakt nu eindelijk een einde aan die geruchten en verklapt hoe het echt zit tussen hen.

Zaterdag is het zover. Dan start eindelijk ‘The greatest dancer van Vlaanderen’ en dat is meteen het eerste grote VRT-programma van Niels Destadsbader. Zijn eerste grote wapenfeit bij de openbare omroep, maar toch zal hij de show niet presenteren. Die rol is weggelegd voor Siska Schoeters en Aster Nzeyimana, Niels is coach.

Of Siska het jammer vindt dat ze niet samen met Niels het programma presenteert, dat weet de zanger niet. “Maar af en toe moet je tegen een mooie vrouw ook eens ‘nee’ durven te zeggen”, vertelt hij aan Story. “En het is niet omdat je graag samenwerkt, dat je dat ook altijd moet doen”, voegt Niels er nog aan toe.

Vervolgens laat hij ook weten hoe het juist zit tussen hen. “Siska en ik zijn heel goede vrienden, we hebben veel gemeen en delen veel met mekaar”, klinkt het. Toch hebben ze geen romantische relatie. “We zien elkaar graag, zonder een koppel te zijn, wat sommige mensen ook mogen beweren”, aldus Niels.

Populair

Laatste nieuws