Ex-K3'tje Klaasje Meijer maakt grootse plannen bekend: "Dankbaar voor deze kans" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Ex-K3'tje Klaasje Meijer maakt grootse plannen bekend: "Dankbaar voor deze kans"

Ex-K3'tje Klaasje Meijer maakt grootse plannen bekend: "Dankbaar voor deze kans"

In november 2021 nam Klaasje Meijer definitief afscheid van K3. Sindsdien heeft de blondine nog niet bepaald stilgezeten. Denk bijvoorbeeld aan haar deelnames aan 'The Big Balance’, ‘The Masked Singer’ en haar rol in de Nederlandse film 'Boeien!’. Onlangs volgde ze nog een acteeropleiding in Londen en opnieuw maakt het ex-K3’tje grote plannen bekend.

Een vaste job heeft Klaasje Meijer niet, maar zeker ook geen gebrek aan werk. “Ik heb nog geen moment zonder werk gezeten sinds ik K3 heb verlaten”, bedenkt ze zich in Dag Allemaal. “Ik word regelmatig gevraagd voor tv-programma’s of optredens in België en Nederland. Zo werken de meeste zelfstandige artiesten.” En daar geniet ze met volle teugen van.

Bovendien is ze steeds bezig zichzelf verder te ontwikkelen, iets wat ze tijdens die zes jaar bij K3 niet kon doen. “K3 is een soort van bubbel. Een fulltime job die je niet kan combineren met studies. Ik heb me op sommige vlakken minder kunnen ontwikkelen, en daar werk ik nu hard aan”, vertelt Klaasje. “Ik ben op zoek naar wat ik op lange termijn wil doen.” Zo volgde ze onlangs nog een hele acteeropleiding in Londen, nu trekt ze naar nog verdere oorden.

Zo verhuist Klaasje dit jaar nog voor een maand naar Los Angeles om zich verder te ontplooien. “Een vervolg op mijn Londen-periode, zeg maar. Ik kijk ernaar uit”, klinkt ze dolenthousiast. “Ik ben dankbaar dat ik die mogelijkheid heb. Ik besef dat ik zo’n kans nu moet grijpen.” Wat het ex-K3’tje daar precies gaat doen, is niet duidelijk.

Internationale carrière

Los Angeles is misschien wel de stad van de grote dromen. Toch blijft ze met haar beide voeten op de grond. “Het is niet mijn doel om internationaal door te breken als actrice”, aldus Klaasje. “In Los Angeles is de filmindustrie een stuk harder dan hier, je moet de juiste mensen kennen en gevraagd worden voor een casting. Dat is een verre droom. Dit doe ik puur voor mijn zelfontwikkeling. Maar mocht ik gevraagd worden voor ’n internationale casting, dan zou ik geen nee zeggen”, besluit het ex-K3’tje.

Populair

Laatste nieuws