-->

Definitieve verhuis naar Frankrijk? Stephanie Planckaert onthult toekomstplannen

Definitieve verhuis naar Frankrijk? Stephanie Planckaert onthult toekomstplannen
Woensdag 1 Februari 2023 - 08:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

De werken aan het Franse kasteel gaan nog steeds voort en daarom leven Stephanie Planckaert en haar man Christopher Timmerman deels gescheiden. In een nieuw interview onthult het koppel of ze graag in Frankrijk zouden willen gaan wonen.

Stephanie Planckaert woont samen met haar man Christopher Timmerman en hun kinderen in Han-sur-Lesse. Doordat Christopher samen met zijn schoonbroer Francesco Planckaert nog steeds hard werkt aan het kasteel in Frankrijk, is hij vaak weg van huis. “Wij gaan regelmatig naar Frankrijk zonder vrouw en kinderen, van dinsdagochtend tot vrijdagavond”, vertelt hij aan Story.

Toch zien Stephanie en Christopher een definitieve verhuis naar Frankrijk niet zitten. “Onze kinderen gaan in België naar school en bovendien hebben we in Wallonië nog zakelijke activiteiten”, aldus Christopher. “Eigenlijk is permanent wonen in Frankrijk nooit het zet van onze familie geweest”, verduidelijkt hij. Bovendien verklapt Stephanie dat ze al eens vier maanden geprobeerd hebben om in Frankrijk te wonen.

De kinderen kregen toen afstandsonderwijs, maar dat was geen succes. “Zowel Iluna als Mageno vonden hun draai niet”, zegt Stephanie. “Ze misten de routine van naar school gaan en wilden onder de mensen komen. Dus kozen we ervoor om de kinderen in België naar school te laten gaan”, klinkt het. Bovendien kunnen ze geregeld samen naar Frankrijk trekken als hun kinderen niet naar school moeten gaan. "Intussen zijn we dat ritme gewoon en hebben we daar rust in gevonden", besluit ze.