Kat Kerkhofs overdondert iedereen met heuglijk nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kat Kerkhofs overdondert iedereen met heuglijk nieuws

Kat Kerkhofs overdondert iedereen met heuglijk nieuws

Kat Kerkhofs, presentatrice en vrouw van Dries Mertens, heeft heel wat te vieren. Op Instagram kondigt de blondine zelf fantastisch nieuws aan.

Het gaat Kat Kerkhofs voor de wind. Een klein jaar geleden is ze voor het eerst mama geworden van de kleine Ciro Romeo, ze verhuisde onlangs met haar gezinnetje naar Istanboel, krijgt met de presentatie van ‘Tulpen uit Antwerpen’ op Play4 binnenkort opnieuw een grote televisieopdracht, noem maar op. Maar nu komt er nog meer goed nieuws haar kant op.

Naast presentatrice verdient Kat Kerkhofs ook haar brood als dj. En daar krijgt ze opnieuw een unieke kans aangeboden. De presentatrice draait dit jaar op één van de 14 podia van het grootste dancefestival ter wereld, Tomorrowland. Ze pronkt in de line-up tussen grote namen als Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Netsky en The Chainsmokers, maar ook helden van bij ons: Viktor Verhulst en Kobe Ilsen.

Het is niet de eerste keer dat Kat Kerkhofs als dj een Tomorrowlandpodium betreedt. Samen met Dries Mertens bouwde dj Kat vorig jaar nog een stevig feestje in de Rave Cave op het festival. “Tomorrowland 2023, here we come”, laat de blondine weten op Instagram.

Kat Kerkhofs overdondert iedereen met heuglijk nieuws

Bron: Instagram Stories

Populair

Laatste nieuws