-->

Stephanie Planckaert heeft slecht nieuws over de gezondheid van zoon Mageno

Stephanie Planckaert heeft slecht nieuws over de gezondheid van zoon Mageno
Donderdag 2 Februari 2023 - 17:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Mageno Timmerman, de zoon van Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman, droomt ervan om profwielrenner te worden. Toch verliep het vorige wielerseizoen niet zo vlot, omdat hij kampte met gezondheidsproblemen. Daar vertelt mama Stephanie nu meer over.

Net zoals zijn grootvader Eddy Planckaert wil de vijtienjarige Mageno Timmerman het maken in de wielerwereld. Profrenner worden is volgens mama Stephanie zijn grote droom. “Hij moet daar veel opofferingen voor doen: veel trainen en gezond eten”, vertelt ze aan Story. “Maar hij is vastberaden”, klinkt het.

Toch had Mageno vorig jaar geen denderend seizoen, want het ging niet zo goed met zijn gezondheid. “Helaas had hij veel tegenslag door klierkoorts en corona”, onthult Stephanie. “Hij heeft even in het ziekenhuis gelegen uit vrees voor een longembolie”, gaat ze verder. Daardoor heeft hij zijn wielerseizoen toen moeten afbreken.

Ondertussen is hij opnieuw gestart bij de nieuwelingen op de baan en hij heeft grootse toekomstplannen. “Deze zomer wil hij een aantal koersen in Frankrijk rijden en volgend jaar wil hij gaan veldrijden”, verklapt de mama van Mageno. “Hij is nog jong, vijftien, maar toch gaat het er serieus aan toe”, besluit Stephanie.