"Free the nipple": Katja Schuurman overladen met commentaar na onthullend kiekje sexy
sexy

"Free the nipple": Katja Schuurman overladen met commentaar na onthullend kiekje

"Free the nipple": Katja Schuurman overladen met commentaar na onthullend kiekje

Katja Schuurman trakteert haar volgers op Instagram opnieuw op een pikant plaatje. De Nederlandse actrice laat erg weinig aan de verbeelding over, maar daar is niet iedereen even blij mee. Zo krijgt ze weer heel wat harde kritiek te slikken.

Katja Schuurman weet hoe ze heisa moet veroorzaken op sociale media. De Nederlandse actrice lokte eerder al eens heel wat reacties uit met een bijzondere naaktfoto op Instagram. “Mijn aantal volgers blijft al een poosje steken. Dus dit is bij wijze van een sociaal experiment. Benieuwd of dit helpt”, schreef ze er toen bij.

Nu daagt ze haar volgers opnieuw uit. Katja post een nieuwe foto waarop ze een wit topje draagt. Het is meteen duidelijk dat ze geen beha draagt, want haar tepels zijn zichtbaar. “Nu eerst een pak melk. En ja inderdaad, free the nipple”, klinkt het. Al snel krijgt ze opnieuw heel wat negatieve commentaar naar het hoofd geslingerd.

“Triest dat je zo geilt op het aantal volgers”, “En dan zo op de foto voor aandacht”, “Wil ze nog serieus genomen worden als moeder of is dit kwestie van aandacht voor haar harde tepels? Want die moeten we toch zien” en “Je kinderen zullen trots zijn met je tepels op het internet”, klinkt het onder meer. “Wat zeuren sommige mensen toch. Het is een prachtige vrouw die gezien mag worden”, schrijven anderen dan weer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws