-->

Paleis deelt unieke foto's voor 85ste verjaardag van prinses Beatrix: "Prachtig"

Paleis deelt unieke foto's voor 85ste verjaardag van prinses Beatrix:
Dinsdag 31 Januari 2023 - 17:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Het is vandaag een bijzondere dag in Nederland. Prinses Beatrix mag namelijk 85 kaarsjes uitblazen en daarom deelt het Nederlandse koninklijke paleis enkele nooit eerder geziene foto’s van haar.

Prinses Beatrix heeft een nieuwe mijlpaal te vieren, want de Nederlandse prinses is vandaag 85 jaar oud geworden. Op deze speciale dag zijn er nu ook nieuwe foto’s van haar gepubliceerd. Op de Instagrampagina van het Koninklijk Huis krijgen we ook kiekjes van haar met koning Willem-Alexander en kroonprinses Amalia te zien.

“Ter gelegenheid van haar verjaardag zijn deze foto’s van prinses Beatrix met de koning en de prinses van Oranje gemaakt”, klinkt het op Instagram. In de commentaren wensen veel volgers de prinses een gelukkige verjaardag toe. Ook vinden ze dat ze er nog heel goed uitziet op 85-jarige leeftijd. 

“Niets veranderd in de afgelopen twintig jaar”, “Mooie foto’s”  en “Prachtig beeld”, schrijven ze onder meer in de comments. Ook hebben ze nog wat te zeggen over de toekomstige koningin Amalia. “Amalia heeft veel weg van haar oma”, “Wat staat Amalia er weer prachtig op”, “Wat mooi, Amalia” en “Knappe kleindochter”, klinkt het meermaals.

TAGS  I  Prinses Beatrix