-->

Eddy en Christa Planckaert krijgen harde kritiek te slikken: "Betreurenswaardig"

Eddy en Christa Planckaert krijgen harde kritiek te slikken:
Woensdag 1 Februari 2023 - 21:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Eddy en Christa duiken sinds kort op in het Eén-programma ‘Iedereen beroemd’. Daarin geven ze advies aan koppels met problemen, maar daar is niet iedereen even blij mee. Zo krijgt het koppel nu bakken kritiek over zich heen.

Eddy en Christa Planckaert zijn ondertussen al meer dan vier decennia getrouwd. Eind december vierden de twee nog hun 42ste huwelijksverjaardag. Doordat ze al zo lang samen zijn, worden ze ook gezien als een van de bekendste oerkoppels van Vlaanderen. Dat beseft ook de VRT, want momenteel schitteren Eddy en Christa in het tv-programma ‘Iedereen beroemd’.

In de rubriek ‘De relatierechtbank’ verkleed het koppel zich als rechtbank en geeft het relatieadvies. Helaas zijn de kijkers allesbehalve mals voor Eddy en Christa. “Belachelijk”, “Wie prutst zoiets ineen?”, “Is de Planckaerts hun geld op?”, “Ik zie Eddy en Christa graag, maar dit is onnozel” en “De VRT verspilt hiermee belastinggeld”, klinkt het onder meer.

De dochter van Eddy en Christa, Stephanie Planckaert, laat de commentaar alvast niet aan haar hart komen. “We hebben nooit echt wakker gelegen van kritiek en hebben niet de gewoonte om in de tegenaanval te gaan”, vertelt ze aan TV-Familie. “Dus ook dit keer gaan we hier niet op reageren”, besluit ze.