Pommeline en Megan uit 'Temptation' actief op OnlyFans: "Zoveel verdienen zij" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pommeline en Megan uit 'Temptation' actief op OnlyFans: "Zoveel verdienen zij"

Pommeline en Megan uit 'Temptation' actief op OnlyFans: "Zoveel verdienen zij"

Verschillende realitysterren, waaronder Megan Desaever en Pommeline Tillière, hebben ondertussen een account op OnlyFans. Maar wat brengt dat nu echt op? OnlyFans-model Veerle Peeters doet haar boekje open in ‘Play Café’.

Onlangs veroorzaakte Megan Desaever heel wat commotie toen ze in een talkshow toegaf dat ze geen belastingen betaalde op haar OnlyFans-inkomsten. OnlyFans wordt ook steeds populairder. Zo is Megan niet de enige ‘Temptation Island’-ster die actief is op het platform. Ook Pommeline Tillière is er onlangs mee gestart.

Maar wat verdienen zij daar juist mee? Dat werd besproken in het showbizzprogramma ‘Play Café’. OnlyFans-model Veerle Peeters was te gast en zij verklapt dat die bedragen kunnen oplopen tot zo’n 30.000 euro per maand. Echter is er wel een belangrijke kanttekening.

Namelijk niet iedereen zal zoveel verdienen op OnlyFans. “Zij hadden natuurlijk al een fanbase vooraleer ze op de website begonnen”, verduidelijkt Peeters. “Wie een onbekende starter is, mag met 500 à 1.000 euro per maand al heel erg blij zijn”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws