Eerlijke selfie van Evi Hanssen mét een kater lokt heel wat reacties uit Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eerlijke selfie van Evi Hanssen mét een kater lokt heel wat reacties uit

Eerlijke selfie van Evi Hanssen mét een kater lokt heel wat reacties uit

Op 1 februari start Tournee Minérale in Vlaanderen en om dat te vieren post Evi Hanssen een bijzondere foto van haar laatste kater. Al snel krijgt ze veel reacties binnen van haar volgers.

De maand februari staat in het teken van Tournee Minérale. Dat is een uitdaging om een maand geen alcohol te drinken. “Ik deed meestal ook mee, vroeger”, vertelt Evi Hanssen op Instagram. “Eén maand geen alcohol drinken was voor mij nooit een probleem. Dan kon ik mezelf weer een schouderklopje geven en met een gerust gemoed in maart opnieuw beginnen met consumeren”, schrijft ze.

Echter heeft de presentatrice nu al enkele jaren geen druppel alcohol meer aangeraakt. Op Instagram post ze een selfie van haar laatste kater op 31 december 2019. “De dag erop begon mijn experiment om één jaar geen alcohol te drinken. Dat liep een beetje uit de hand, want ik drink nog steeds geen alcohol”, zegt ze.

In de comments laten Evi’s volgers weten dat ze trots op haar zijn. “Chapeau”, “Ik vind het knap van je dat je niet meer drinkt. Op naar de volgende drie jaar” en “Doe zo verder, Evi. Dag per dag”, reageren ze onder meer. Anderen laten weten dat ook zij al even geen alcohol meer nuttigen. “Tien jaar hier, beste beslissing ooit”, “Zintuigen op scherp en een ongelooflijk gevoel van vrijheid”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws