'Temptation'-Pommeline eerlijk over haar OnlyFans-inkomsten: "Geloof niet alles" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Temptation'-Pommeline eerlijk over haar OnlyFans-inkomsten: "Geloof niet alles"

'Temptation'-Pommeline eerlijk over haar OnlyFans-inkomsten: "Geloof niet alles"

OnlyFans-model Veerle Peeters verklapte in ‘Play Café’ dat een realityster zoals Megan Desaever en Pommeline Tillière tot wel 30.000 euro kunnen verdienen per maand. Op Instagram moet Pommeline daar nog wat over kwijt, want ze wil die stelling wat nuanceren.

Door de heisa rond Megan Desaever over haar belastingontwijking wordt er opnieuw veel gepraat over OnlyFans. In het showbizzprogramma ‘Play Café’ onthulde Veerle Peeters dat een realityster met een grote fanbase, bijvoorbeeld Megan of Pommeline uit ‘Temptation Island’, mogelijk tot 30.000 euro kunnen verdienen.

“Was dat maar zo. I wish”, reageert Pommeline nu in een filmpje op Instagram. “Mensen, geloof niet wat er allemaal online staat”, klinkt het. Omdat een realityster zoals haar tot 30.000 euro zou kunnen verdienen, betekent niet dat dat ook werkelijk zo is. Het ‘Temptation’-gezicht legt vervolgens uit dat ze ook een vergoeding aan het platform moet betalen, managementkosten heeft en ook belastingen betaalt.

Bovendien heeft ze ook nog een hoofdberoep, namelijk tatoeëren. “Ik steek dus niet al mijn tijd en energie in die platformen”, geeft ze toe. Echter gelooft ze wel dat als je je volop focust op OnlyFans én pornografische content maakt, je heel veel geld kunt verdienen. “Maar dat is niets voor mij. Voor mij is dat gewoon pikante lingeriefoto’s en ik ben blij met hetgeen dat ik doe”, besluit ze.

'Temptation'-Pommeline eerlijk over haar OnlyFans-inkomsten: "Geloof niet alles"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws