Gustaph spreekt klare taal over opvallende Songfestival-loting: "Een beetje eng" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gustaph spreekt klare taal over opvallende Songfestival-loting: "Een beetje eng"

Gustaph spreekt klare taal over opvallende Songfestival-loting: "Een beetje eng"

Dinsdagavond vond de loting voor het Eurovisiesongfestival plaats en eindelijk weten we wanneer Gustaph ons land zal moeten verdedigen in Liverpool. De zanger moet daar nu nog iets over kwijt.

Gustaph won met zijn nummer ‘Because of you’ de preselecties van ‘Eurosong’ en dat betekent dat hij binnenkort naar het Eurovisiesongfestival in Liverpool mag trekken. Nu de loting heeft plaatsgevonden weet de zanger ook wanneer hij op het podium zal staan. Gustaph zal op donderdag 11 mei in de eerste helft van de tweede halve finale optreden.

“Ik ben heel blij met deze loting”, vertelt hij opgelucht aan Het Laatste Nieuws. “Tegelijkertijd is het ook een beetje eng”, geeft hij eerlijk toe. “Things just got real. Ik wist uiteraard wel dat ik naar Liverpool ging, maar nu besef ik ook echt dat het gaat gebeuren”, legt hij uit. Bovendien heeft hij ook nog wat te zeggen over die halve finale.

“Je hoort vaak dat de tweede halve finale iets gemakkelijk is om door te stoten”, zegt hij. Toch spelen meerdere factoren een rol, bijvoorbeeld het soort nummer. “Als er veel ballades zijn, valt mijn nummer harder op”, aldus Gustaph. “Hoe dan ook: ik ben positief en kijk er erg naar uit om mijn verhaal te vertellen. Ik ga er keihard voor vechten en wil echt mijn vaderland trots maken”, besluit de zanger.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws