Ex-huishoudster van de Meilandjes deelt verschrikkelijk nieuws over gezondheid Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Ex-huishoudster van de Meilandjes deelt verschrikkelijk nieuws over gezondheid

Ex-huishoudster van de Meilandjes deelt verschrikkelijk nieuws over gezondheid

Nadège Coffinet, de voormalige huishoudster bij de familie Meiland, kreeg eerder al te maken met darmkanker. Nu heeft ze opnieuw slecht nieuws te horen gekregen en ze legt uit wat er juist aan de hand is.

Nadège Coffinet was voor een lange tijd een vaste waarde in ‘Château Meiland’. Ze was namelijk te zien in het programma als schoonmaakster bij de Meilandjes in Frankrijk. Toen de familie terugkeerde naar Nederland en de samenwerking met haar stopzette, haalde Nadège stevig uit naar de familie. Ondertussen werd de ruzie wel terug bijgelegd.

In 2022 kreeg Nadège al eens een hard verdict te horen. Zo werd ze getroffen door darmkanker en er werd ook een tumor in haar keel ontdekt. Een jaar later heeft ze alweer slecht nieuws te melden, want de dokters hebben nu ook een tumor op haar bijnier gevonden. “Ik kan niet zeggen dat ik op dit moment gelukkig ben”, geeft Nadège toe aan Shownieuws.

“De medische tegenslagen zijn een bittere pil. Ik heb continu gedoe met de rekeningen en de onzekerheid rond mijn gezondheid weegt echt door”, gaat Nadège verder. Deze week wordt ze geopereerd om de tumor te verwijderen. “Het gaat om een preventieve operatie”, legt ze uit. Bovendien verklapt ze dat ze ook een berichtje van de Meilandjes heeft ontvangen. “Erica heeft me vanochtend een berichtje gestuurd waarin ze me sterkte wenst”, klinkt het.

Populair

Laatste nieuws