6 maanden na 'Blind Getrouwd': Joren onthult opvallend nieuws over liefdesleven Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

6 maanden na 'Blind Getrouwd': Joren onthult opvallend nieuws over liefdesleven

6 maanden na 'Blind Getrouwd': Joren onthult opvallend nieuws over liefdesleven

Na zijn deelname aan ‘Blind Getrouwd’ ervaarde Joren Dumont een soort zwart gat. Zo vond hij het erg jammer dat Lien niet de ware voor hem was, maar is hij nu klaar voor een nieuwe relatie? Daar verklapt hij nu zelf meer over.

Joren Dumont kennen we nog van het laatste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Hij stapte vorig jaar in het huwelijksbootje met Lien Opdebeeck, maar al snel werd het duidelijk dat het niet klikte tussen de twee op romantisch vlak. Tijdens het finale beslissingsmoment zeiden ze dan ook allebei ‘nee’.

“Soms denk ik nog wel: ‘Doemme, toch spijtig dat het niet gelukt is’”, geeft hij toe aan TV-Familie. Ook de periode na het avontuur was best zwaar voor hem. “Ik kwam precies in een leegte terecht. Die maanden waren zo intens geweest”, legt Joren uit. Nu, zo’n half jaar na ‘Blind Getrouwd’, staat hij eindelijk opnieuw open voor een nieuwe relatie.

“Ik voel dat ik alles stilletjesaan een plaats heb kunnen geven en dat ik klaar ben voor iets nieuws”, klinkt het. Toch zal hij niet actief opzoek gaan naar een nieuw lief. “Vrouwen zullen mij niet tegenkomen op Tinder. Ik laat de liefde liever vanzelf op me afkomen”, aldus Joren. “De ware liefde zal m’n pad nog wel kruisen, zeker?”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws