10 maanden na overlijden van partner: Ruth Beeckmans doet pakkende bekentenis Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

10 maanden na overlijden van partner: Ruth Beeckmans doet pakkende bekentenis

10 maanden na overlijden van partner: Ruth Beeckmans doet pakkende bekentenis

Ruth Beeckmans ging de laatste maanden door een helse periode. De actrice moest in april plots afscheid nemen van haar man Gary en daardoor heeft ze het heel zwaar gehad. In een nieuw interview vertelt ze daar nog iets meer over.

“Sinds 29 april is er geen dag geweest dat ik niet heb gehuild. Niet altijd even hard, maar de tranen duiken toch altijd weer op”, gaf Ruth Beeckmans nog maar pas toe aan Het Nieuwsblad. Haar partner Gary overleed vorig jaar op 53-jarige leeftijd aan de gevolgen van hartfalen. Sinds deze tragische gebeurtenis verdween Ruth voor een lange tijd van het scherm.

Tot nu, want ze heeft haar comeback gemaakt in het nieuwe liefdesprogramma ‘Verliefd, verloofd en getrouwd in 24 uur’. Daarin helpt ze twee mensen trouwen die de liefde al bij elkaar gevonden hebben. Toch is zo’n programma in goede banen leiden niet zo evident na het verlies van je partner.

Dat geeft ze zelf ook toe aan Het Laatste Nieuws. “Als er iets is in het leven dat ik kan meegeven aan mensen, is dat het zo belangrijk is om het te koesteren”, vertelt Ruth. “De liefde die op jouw pad komt: hou ze vast, écht. En koester het elke dag”, gaat ze verder. Voor je het weet kan het gedaan zijn, dus je moet er volop van genieten. “In die zin denk ik dat het een heel geschikt programma is voor mij”, voegt ze er nog aan toe.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws