Drie maanden na verloving: Natalia heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Drie maanden na verloving: Natalia heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding

Drie maanden na verloving: Natalia heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding

Onlangs kwam er nog heuglijk nieuws naar buiten over Natalia. Haar vriend Frederik Binst heeft haar namelijk ten huwelijk gevraagd toen de twee in Jordanië waren. Gaan ze de liefde bezegelen met een derde kindje? De zangeres geeft een verrassend antwoord.

Natalia heeft al sinds 2018 een relatie met Frederik Binst en binnenkort zullen ze ook in het huwelijksbootje stappen. Dat fantastische nieuws maakte het koppel nog maar pas bekend. Frederik vroeg zijn geliefde ten huwelijk in Jordanië, toen ze deelnamen aan een halve marathon. “Een onvergetelijke vraag op een onvergetelijk moment op een onvergetelijke plaats. En ik zei ‘JA’!”, schreef de zangeres.

“Het leven is zo kort, soms moet je gewoon springen en de cirkel rond maken. Dus mijn liefje dacht, laat ons nog eens iets zot doen”, vertelde ze toen nog. Natalia en Frederik hebben ook al twee kindjes samen. In maart 2020 werden ze de trotse ouders van hun dochtertje Bobbi-Loua en in december 2021 mochten ze hun zoontje Apollo verwelkomen. Maar staat er nog een kindje op de planning?

“Een derde kindje komt er niet”, bekent ze op de radio in ‘Goeiemorgen Morgen!’. “Daar heb ik het met mijn vriend al over gehad. Anders ga ik dood”, geeft ze toe. Natalia verklapt dat ze graag nog wat wil blijven leven. “Mijn vriend en ik willen graag nog wat tijd voor onszelf, dus het is plezant genoeg zo”, legt ze uit. “En wat we nu hebben, is een koningsdroom: een jongen én een meisje”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws