"Gefeliciteerd!": Vincent Banic en Bab Buelens maken prachtig nieuws bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Gefeliciteerd!": Vincent Banic en Bab Buelens maken prachtig nieuws bekend

"Gefeliciteerd!": Vincent Banic en Bab Buelens maken prachtig nieuws bekend

Onlangs vierden Vincent Banic en Bab Buelens nog dat ze al anderhalf jaar getrouwd zijn. Nu hebben de twee tortelduifjes alweer heuglijk nieuws te melden op Instagram.

Vincent Banic en Bab Buelens vielen als een blok voor elkaar op de set van ‘Familie’ toen ze allebei in de soap speelden. In het begin hielden ze hun relatie nog geheim, maar nu steken ze hun gevoelens niet langer onder stoelen of banken. Iedereen mag weten dat ze supergelukkig én dolverliefd zijn.

In de zomer van 2021 kwam er nog heuglijk nieuws naar buiten over het koppeltje. Zonder de media het wist gaven ze elkaar toen het ja-woord en nu hebben ze alweer wat te vieren. Vincent post op Instagram enkele schattige kiekjes van hun tweetjes en verklapt dat ze al zes jaar samen zijn. “Zes jaar met jou is niet genoeg voor mij”, schrijft hij erbij.

Ook Bab is Vincent nog niet beu. “Jajaja, nog!!!”, reageert ze meteen enthousiast onder zijn post. Ook hun volgers laten allemaal lieve berichtjes achter. “Jullie zijn een prachtig koppel”, “Cuties”, “Gefeliciteerd, jullie zijn de beste”, “Echt schattig”, “Zo mooi”, “Lief”, “Mooi koppel, proficiat” en “Dat moet zo’n schoon kinderen geven”, reageren ze onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws