-->

"Als een beest": Brits model onthult details over 'wilde nacht' met prins Harry

Zondag 5 Februari 2023 - 14:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

In zijn memoires ‘Spare’ doet prins Harry heel wat onthullingen. Niet alleen over zijn rol als prins en over de Britse koninklijke familie, maar ook over zijn liefdesleven. Echter blijkt hij nog niets alles verteld te hebben, want een Brits model doet haar boekje open over een speciale nacht.

Prins Harry mag dan al wel enkele jaren getrouwd zijn met Meghan Markle, vroeger heeft hij heel wat vriendinnetjes gehad. Bovendien beleefde hij heel wat avontuurtjes. Zo beschrijft hij onder andere in ‘Spare’ hoe hij zijn maagdelijkheid verloor in een weiland achter een pub. Hoewel de prins al veel prijsgaf, komt er nu nog opvallend nieuws naar buiten.

Het Britse pin-up model Nicola Mclean onthult in een interview namelijk dat ze in 2015 een 'wilde dronken nacht' heeft beleefd met Harry. Het model was toen reeds getrouwd, maar ze leerde de prins kennen op een verjaardagsfeestje van rugbyspeler James Haskell in Las Vegas. Daar gedroeg hij zich als een beest en de twee dronken grote hoeveelheden tequila.

“Ik denk niet dat ik naakt getoond heb, maar het zou kunnen”, vertelt het model. Hoewel Nicola’s echtgenoot ook aanwezig was, verliet ze het feestje met Harry. Toen viel ze plots in de struiken. “Ik probeerde om weer op te staan en dacht: ‘Ik wil niet dat mijn man ziet dat ik zo dronken ben’. Op dat moment stak Harry plots zijn hand uit, pakte hij mij vast en trok hij mij recht”, legt ze uit. “Ik zei hem: ‘Vertel het niet aan mijn man’. We hebben toen in onze broek geplast van het lachen”, aldus het model.

TAGS  I  Prins Harry