Verrassing: VTM maakt op bijzondere wijze laatste 'The Masked Singer'-pak bekend TV en Radio
TV en Radio

Verrassing: VTM maakt op bijzondere wijze laatste 'The Masked Singer'-pak bekend

Verrassing: VTM maakt op bijzondere wijze laatste 'The Masked Singer'-pak bekend

Morgen gaat het nieuwe seizoen van ’The Masked Singer’ van start. Intussen werden al dertien van de veertien nieuwe pakken bekendgemaakt. Eentje daarentegen liet wel erg lang op zich wachten. Tot nu.

Met Leeuw, Hippo, Tovenaar, Raaf, Foxy Lady, Skiwi, Kosmos, Minotaurus, Kolonel Mops, Champignon, Soaperstar, Groot Licht en Mummie zijn we intussen al vertrouwd. Maar gisteren konden 'The Masked Singer'-fans door twee kleine kijkgaatjes een glimp opvangen van het laatste personage in de Bondgenotenlaan in Leuven.

Daar maakten ze kennis met een pak dat een en al glitter uitstraalt: Vlinder. En die ziet er wat futuristisch uit. Vlinder komt namelijk uit de toekomst. Met haar ruimteschip reisde ze door verschillende dimensies om te doen wat ze het allerliefst doet: zingen en op het podium staan. Vlinder is beeldschoon, maar vooral heel lief en vrolijk. Ze is nieuwsgierig en kan niet wachten om haar ervaringen te delen. Lees hieronder haar volledige beschrijving:

“Hello world, gegroet aardbewonertjes! Ik ben Vlinder! Ik zoefde als een torpedo door tijd en ruimte om mijn vleugels uit te slaan in The Masked Singer! Wat een voyage! Vrouwen komen van Venus, maar Vlinder komt uit de toekomst! Ik heb lichtjaren gereisd om jullie te ontmoeten, maar ik brand weer van verlangen om eindelijk mijn ruimte-coconnetje te verlaten. Dus ik parkeer mijn UFO graag in jullie galaxy! Ik moet hier even de kat uit de boom kijken want ik begrijp lang nog niet alles van jullie gekke planeetje. De atmosphere zit wel al goed, dat voel ik aan mijn antennes! Ik ben supernieuwsgierig om samen op ontdekkingsreis te gaan! Daar gaat ze! Dadaaa!”

Vlinder in 'The Masked Singer', Bron: VTM

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws