Na slecht nieuws van de dokter: Alex Agnew hakt moeilijke knoop door Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na slecht nieuws van de dokter: Alex Agnew hakt moeilijke knoop door

Na slecht nieuws van de dokter: Alex Agnew hakt moeilijke knoop door

Vorige week mocht Alex Agnew in ‘James De Musical’ nog rustig genieten van een musical over zijn leven, intussen staat de stand-upcomedian weer zelf op de planken met zijn eigen show. Maar daar wordt nu helaas een stokje voor gestoken.

Eerder deze week maakte Alex Agnew nog bekend dat hij ziek geworden was, waardoor hij zijn shows in Beringen afgelopen maandag en dinsdag noodgedwongen moest uitstellen naar een latere datum. “Gisterenochtend ben ik opgestaan en kwam ik tot de constatering dat mijn stem weg was. Twee uur praten is dus onmogelijk”, klonk zijn boodschap op Instagram. “Ik wil mij hiervoor verontschuldigen. Stick with me, my friends. I will be back! Derde keer, goeie keer!”, hoopt hij.

Helaas is de stand-upcomedian er nog niet bovenop. Daarom besloot hij op doktersbevel met veel pijn in het hart ook zijn show in Maastricht vanavond te annuleren. “Maar ik keer snel terug”, belooft Alex. Gelukkig wist hij zijn show te verplaatsen naar maart, waardoor zijn fans toch niet te lang meer op hem moeten wachten. “See you soon, all”, sluit hij zijn bericht af.

“Oh jammer, ik had me erop verheugd, maar spoedig herstel!”, “Snel beterschap toegewenst”, “Veel beterschap met je stem” en “Succes”, steken Alex' fans hem een hart onder de riem in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws