Zit Margriet Hermans in 'The Masked Singer'? Zangeres praat mond voorbij TV en Radio
TV en Radio

Zit Margriet Hermans in 'The Masked Singer'? Zangeres praat mond voorbij

Zit Margriet Hermans in 'The Masked Singer'? Zangeres praat mond voorbij

Vanavond is het eindelijk zover. Na lang wachten staan onze vrijdagavonden weer volledig in het teken van ‘The Masked Singer’. Over wie zich in het derde seizoen achter de maskers schuilhoudt, wordt druk gespeculeerd. Kunnen we Margriet Hermans alvast afvinken?

Na haar deelname aan ‘Liefde voor Muziek’ vorig jaar werd Margriet Hermans’ carrière opnieuw gelanceerd. Haar monsterhit ‘Lekker blijven hangen’ heeft haar als zangeres weer helemaal op de kaart gezet. Maar wat heeft 2023 voor haar in petto? Hoe wil ze zo'n schitterend jaar als 2022 gaan overtreffen?

In een recent interview vertelde ze nog dat ze opnieuw een tv-gezicht wil worden en een eigen programma volledig zou zien zitten. Maar zullen we haar binnenkort effectief vaker op het scherm zien? Elke vrijdag in ‘The Masked Singer’ bijvoorbeeld?

Voorlopig heeft de zangeres nog geen al te grote plannen. Bovendien is ze ook erg kieskeurig. “Mij zie je zeker niet in ‘Over de oceaan’ en voor ‘The Masked Singer’ bedank ik ook”, geeft ze toe in Story. “Ik heb gezien hoe Johnny Logan heeft afgezien in zijn edelhertkostuum.” Bovendien heeft ze een te herkenbare stem. “Ze zouden mijn bekende stem meteen ontmaskeren”, denkt Margriet erover.

Populair

Laatste nieuws