Na relatiegeruchten: Janine Bischops schept duidelijkheid over haar en Hugo Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na relatiegeruchten: Janine Bischops schept duidelijkheid over haar en Hugo

Na relatiegeruchten: Janine Bischops schept duidelijkheid over haar en Hugo

Op 4 november 2022 nam Hugo Sigal afscheid van zijn grote liefde Nicole Josy. Een verlies dat moeilijk te verteren valt. Gelukkig heeft hij zijn beste vriendin Janine Bischops nog, wier steun hij nu meer dan ooit kan gebruiken. Maar dat doet verrassend genoeg ook meteen de geruchtenmolen serieus draaien.

Momenteel schitteren Janine Bischops en Hugo Sigal samen in het vierde en laatste seizoen van ‘#LikeMe’. Daarin spelen hun personages Titin en directeur Wolfs een schattige koppeltje. Bovendien is Janine Hugo’s grootste steun in deze moeilijke periode. Elke dag bellen ze elkaar op om te checken hoe het met de ander gaat.

“Ik hoorde de mensen al zeggen: ‘Nu zal Hugo wel iets met Janine beginnen’”, zegt de actrice nu verontwaardigd in HLN Showbits. “Wij zijn 50 jaar vrienden. Wij waren één met ons drieën. En dan zeggen ze zoiets. Dat vond ik écht…”

Janine maakt meteen korte metten met alle kwalijke roddels. “Maar daar is niks van aan. Wij zijn heel goede vrienden, maar liefde is er niet tussen ons”, wil ze nog eens onderstrepen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws