Na overlijden van partner: Ruth Beeckmans krijgt ontzettend goed nieuws te horen TV en Radio
TV en Radio

Na overlijden van partner: Ruth Beeckmans krijgt ontzettend goed nieuws te horen

Na overlijden van partner: Ruth Beeckmans krijgt ontzettend goed nieuws te horen

In april moest Ruth Beeckmans onverwacht afscheid nemen van haar partner Gary. Hij overleed op zijn 54ste aan hartfalen. Negen maanden verdween de presentatrice uit de schijnwerpers. Dinsdagavond maakte ze uiteindelijk haar langverwachte comeback in het nieuwe VTM-programma ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u’.

En dat is duidelijk goed ontvangen. “Mooie aflevering, prachtig programma”, “Een topuitzending”, “Super”, “Heel mooi en ontroerend”, “Proficiat, Ruth”, “Chapeau dat ze de liefde van anderen zo viert, zo kort na haar eigen verlies”, “Fantastisch gedaan, respect” en “Alle lof voor Ruth”, schrijven de kijkers op Facebook.

In de kranten zijn de woorden iets minder lovend. Die bleven eerder op hun honger zitten. “Het programma biedt finaal een comfortabel, warm gevoel”, schrijft Het Nieuwsblad. Maar daar blijft het bij. “Maar aan de gunfactor van gastvrouw Ruth Beeckmans ligt het niet.” Zij viel duidelijk wel in de smaak.

“Gelukkig slaagde Ruth Beeckmans er wel in om wat warmte door m'n aderen te doen stromen. Zo hard stralen in een luchtig liefdesprogramma terwijl je zelf nog maar je partner verloren bent: ‘t is een verdienste die beloond mag worden met alle Kastaars van de wereld”, denkt Het Laatste Nieuws erover. “Er rest VTM dan ook slechts één actie om te ondernemen: op de knieën gaan en Ruth eeuwige trouw beloven”, besluit de krant.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws