Hoogzwangere Q-dj Jolien Roets verbluft met wondermooie beelden van bolle buik Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hoogzwangere Q-dj Jolien Roets verbluft met wondermooie beelden van bolle buik

Hoogzwangere Q-dj Jolien Roets verbluft met wondermooie beelden van bolle buik

Eind oktober kondigde Jolien Roets het heuglijke nieuws aan dat ze voor de tweede keer mama wordt. Intussen is de Qmusic-dj hoogzwanger en telt ze de dagen af tot ze de kleine spruit in haar armen kan sluiten. Voor het zover is, wil ze nog even met haar bolle babybuik pronken op Instagram.

In april 2021 mochten Jolien Roets en haar vriend Hakim Chatar hun eerste kindje samen, hun zoontje Idris Mehdi, verwelkomen. Binnenkort zal hun tweede kindje, een dochtertje deze keer, het gezinnetje compleet maken.

Nog even geduld dus, maar aan de bolle buik van Jolien te zien, zal de kleine spruit niet al te lang meer op zich laten wachten. Op Instagram laat ze die met alle plezier nog een keertje zien. Met een schaduw op de muur zet ze het prachtige silhouet van haar zwangere lichaam in de kijker. In de reacties stormen de hartjes en vertederde gezichtjes binnen.

Please, wees zo’n goede slaper als je broer”, durft de radiopresentatrice nog luidop te dromen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws