Na Femke en Vince: 'Thuis'-kijkers voorspellen nieuwe, verrassende romance TV en Radio
TV en Radio

Na Femke en Vince: 'Thuis'-kijkers voorspellen nieuwe, verrassende romance

Na Femke en Vince: 'Thuis'-kijkers voorspellen nieuwe, verrassende romance

De romantiek hangt in de lucht in ‘Thuis’. Niet alleen Adil en Christine, maar ook Harry en Thilly stappen binnenkort in het huwelijksbootje. Rosa en Dirk genieten van hun prille romance en ook tussen Vince en Femke lijkt er een vonkje over te slaan. Maar mogen daar binnenkort nog een verrassend koppeltje aan toevoegen?

Judith dook alleen op tijdens de opening van de wijnbar omdat haar vriend Dries zijn tanden zet in een belangrijk nieuw dossier. De advocaat klopte de afgelopen week serieus wat overuren. Soms ook in het bijzijn van stagiaire Silke, die hij eerder al serieus uit de nood geholpen heeft met haar examens. Bovendien laat Ilias, de vriend van Silke, haar de laatste tijd wat in de steek.

“Ik denk dat die Silke nog iets zal beginnen met Dries”, voorspelt een trouwe kijker in de officiële Facebookgroep ‘Hier kom ik Thuis’. “Bingo”, “Ik heb het ook al gedacht”, “Ik ben dus niet de enige” en “Je leest mijn gedachten”, klinken de reacties. “Ik denk eerder een slippertje”, bedenkt iemand zich. En deze theorie heeft duidelijk de meeste aanhangers: “Zeker weten”, “Dat had ik al lang door”, “Ahja, Silke krijgt niet genoeg aandacht”, “Sowieso een slippertje op kantoor”, “Eerder een onenightstand” en “Een uitschuiferke, denk ik ook”.

Maar niet iedereen denkt er hetzelfde over. “Dat geloof ik niet”, “Belachelijke theorie”, “Jullie hebben te veel fantasie”, “Dries zou Judith nooit bedriegen” en “Niet iedereen gaat vreemd, hoor”, lezen we als tegenreacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws