Woedende 'Thuis'-kijkers zijn er helemaal klaar mee: "Dit was écht niet nodig" TV en Radio
TV en Radio

Woedende 'Thuis'-kijkers zijn er helemaal klaar mee: "Dit was écht niet nodig"

Woedende 'Thuis'-kijkers zijn er helemaal klaar mee: "Dit was écht niet nodig"

Een nieuwe ‘Thuis’-week zit erop, dus de trouwe kijkers zijn alweer druk aan het schrijven geslagen over de nieuwste wendingen in hun favoriete reeks. En één onderwerp keert steeds vaker terug. De verhaallijn rond Waldek begint heel wat mensen op de zenuwen te werken.

Waldek (Bart Van Avermaet) gedraagt zich de laatste tijd anders dan gewend. Als “een ambetante vent”, om het met de woorden van de kijkers te zeggen. Sinds hij uit zijn coma is, voelt hij zich buitengesloten en niet gehoord op zijn job bij Stevenson. Bovendien heeft hij nog steeds gevoelens voor zijn ex, Rosa (Annick Segal), die nu samen is met Dirk. Ook zij, die normaal gezien Waldeks beste vriendin is, heeft hem laten vallen.

En Waldek? Die laat zich volledig gaan en zaagt bij iedereen de oren van het lijf. Een keuze van de scenaristen die bij de trouwe kijkers heel wat onbegrip oproept. Waarom hebben ze van het oerpersonage dat door iedereen geliefd was zo’n “ambetante vent” gemaakt? “Vroeger was Waldek één van de stabielere mensen uit ‘Thuis’ en nu…”, schrijft een verontwaardigde fan op Facebook.

“Echt een vervelend mens geworden”, “En zo onverzorgd”, “Waarom moet die altijd zo tegendraads doen?”, “Koppigaard”, “Precies een klein kind”, “Wispelturige brompot” en “Ik denk dat het een midlifecrisis is”, zijn sommige van de commentaren. “Hopelijk draait hij snel weer bij”, “Zo is het echt niet meer leuk”, “Waarom moeten ze hem nu in zo’n negatief daglicht plaatsen?” en “Dit was echt niet nodig”, moet andere fans nog van het hart.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws