Zangeres Natalia maakt fantastisch nieuws bekend: "Eindelijk, the word is out" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Natalia maakt fantastisch nieuws bekend: "Eindelijk, the word is out"

Zangeres Natalia maakt fantastisch nieuws bekend: "Eindelijk, the word is out"

Het zijn spannende tijden voor Natalia. Vorige week liet de zangeres nog haar nieuwe single ‘When You Came By' op de wereld los en in april mogen we de volledige plaat ‘Halleluja to the beat' verwachten. Maar op Instagram kondigt ze nu nóg meer goed nieuws aan.

Als 2022 al een topjaar was voor Natalia, zijn we benieuwd wat 2023 voor haar in petto heeft. Eind november maakte de 42-jarige zangeres nog haar verloving met haar vriend Frederik bekend, wat wil zeggen dat ze zichzelf later dit jaar misschien al een getrouwde vrouw mag noemen. Bovendien viert ze eind 2023 het 20-jarige jubileum van haar carrière in de Lotto Arena.

En naar aanleiding van haar nieuwe plaat - haar eerste in zes jaar tijd trouwens - trekt ze binnenkort ook heel Vlaanderen rond met haar nieuwe theatertour. Na lang wachten maakte Natalia nu ook eindelijk de data van haar concerten bekend. ‘Halleluja to the beat! Eindelijk, the word is out”, laat ze apetrots weten op Instagram. “En alle deuren staan open voor jullie!”

Op 23 mei trapt ze haar theatertour af in Leuven. De weken erna speelt ze de pannen van het dak in Gent, Brugge, Brussel, Hasselt en Antwerpen. “Ik zie jullie daar, op de voorstelling van mijn nieuwe album… Zo spannend”, schrijft Natalia nog. De exacte data vind je hieronder. “Oooh, dat lijkt me tof”, “Zoveel zin in!”, “Tickets zijn besteld”, “Tot in Antwerpen”, “Gent, oh la la we tellen af!” en “Helemaal klaar voor 2023”, klinkt het bij de fans. Ook Astrid Coppens juicht haar goede vriendin toe.

Populair

Laatste nieuws