Rani De Coninck klimt stilaan uit een diep dal na zware periode TV en Radio
TV en Radio

Rani De Coninck klimt stilaan uit een diep dal na zware periode

Rani De Coninck klimt stilaan uit een diep dal na zware periode

Rani De Coninck was zo’n zes weken niet meer op Joe te horen omdat ze een moeilijke periode doormaakt. Vandaag is ze klaar om na haar radiostilte terug aan de slag te gaan. Maar makkelijk zal het niet zijn.

Het gaat niet goed met Rani De Coninck. Even geleden moest ze afscheid nemen van enkele vrienden, wat oude wonden weer geopend heeft. Daarmee bedoelt ze de dood van haar zus, die 37 jaar geleden op haar 23ste om het leven kwam bij een verkeersongeval. Daarom wuifde Rani Joe tijdelijk vaarwel. “Ik vind mijn ‘reason to smile’ even niet meer”, biechtte ze toen op.

Na 40 dagen mogen we haar warme stem vandaag eindelijk weer op de radio verwelkomen. Dat liet ze co-presentator Raf Van Brussel en vervangster Ann Van Elsen gisteren weten tijdens hun show. “Vandaag is het exact 40 dagen geleden dat wij samen te horen waren. Een beetje zoals in de Bijbel: 40 dagen vasten of 40 dagen zonder vlees. Voor mij dus als 40 dagen zonder radio”, klonk haar ingesproken boodschap. Toch is ze er nog niet helemaal bovenop.

“Mijn verdriet van vroeger is niet verdwenen door mijn periode van ‘radiovasten’. Nee, juist niet. ‘t Is verdriet van vandaag geworden”, vertelt ze openhartig. “En dat is goed. Ik moet het niet langer binnenskamers onderdrukken want ik heb het kunnen delen. En daarom wil ik dat wel proberen. Gedragen door die warme gloed van onze luisteraars probeer ik morgen weer live te gaan. Mét al het verdriet in mijn hart en hopelijk snel ook weer met mijn luidste lach. Want dat is het leven. Smart en plezier horen samen. En ik wil ze liefst ook zo snel mogelijk samen laten horen”, aldus Rani.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws