Na moeilijkheden: Nuria uit 'Blind Getrouwd' heeft duidelijke boodschap voor man Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na moeilijkheden: Nuria uit 'Blind Getrouwd' heeft duidelijke boodschap voor man

Na moeilijkheden: Nuria uit 'Blind Getrouwd' heeft duidelijke boodschap voor man

Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke hebben vorig jaar veel ruzies, spanningen en frustraties gehad. De ‘seven year itch’ wordt dat ook wel eens genoemd, maar hoe gaat het nu tussen hen? Nuria deelt nu een bijzondere post op Instagram.

Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke leerden elkaar kennen in het allereerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Ondertussen zijn ze al meer dan zeven jaar getrouwd en kregen ze al twee kindjes samen. Toch doken er het afgelopen jaar heel wat problemen op. “Vanaf augustus ging het echt niet oké tussen ons”, zei Nuria eerder al in Dag Allemaal.

Ondanks de vele frustraties en onnodige ruzies, besloot het koppel toch om te blijven vechten voor hun huwelijk. “Na een heftig 2022 hadden Stijn en ik besloten om ons even te concentreren op ons”, liet ze pas nog weten. En daar maken ze duidelijk werk van, want het koppel ging zopas op citytrip naar Rotterdam. “Zo genoten van jou in Rotterdam”, schrijft Nuria nu op haar Instagrampagina.

Ze laat ook weten dat ze weer heel wat dingen geleerd hebben over elkaar en hun relatie. “Wat zijn we verschillend, we moeten dit meer doen en tijd nemen voor elkaar is belangrijk”, somt ze onder meer op. “En een ander handvol wijze dingen die verhelderend zijn wat onze relatie betreft”, klinkt het. “Kortom: ik zit graag met jou op de huwelijksrollercoaster”, besluit Nuria.

Een werkwoord

In de commentaren staat het vol met lieve berichtjes van haar volgers. “Trots op jullie”, “Schitterend bezig”, “Mooi koppel, doe zo voort”, “Zo mooi verwoord en ik ben blij voor jullie”, “Jullie zijn een topkoppel”, “Zo is het”, “Aan een relatie moet steeds gewerkt worden”, “Geweldig” en “Liefde is een werkwoord”, reageren ze onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws