André Hazes en Monique hebben iets te vieren: "Op nog veel mooie jaren samen" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

André Hazes en Monique hebben iets te vieren: "Op nog veel mooie jaren samen"

André Hazes en Monique hebben iets te vieren: "Op nog veel mooie jaren samen"

Wat een hobbelig parcours hebben André Hazes en Monique Westenberg intussen al niet afgelegd. Van verloofd en een kindje samen tot een pijnlijke breuk, gevolgd door opnieuw een verzoening en - als we Yvonne Coldeweijer mogen geloven - sinds kort opnieuw een breuk. Samen of niet, de twee hebben vandaag iets bijzonders te vieren.

Hun trouwe viervoeter Gioia is vandaag namelijk jarig. Hun harige vriend mag acht kaarsjes uitblazen. “Gelukkige verjaardag, baby girl”, wenst baasje Monique het feestvarken toe. Daarbij deelt ze een hartverwarmende video vol prachtige filmpjes van Gioia, van puppy tot nu. En daar horen ook schattige beelden met André Hazes en hun zoontje, de kleine Dré, bij.

“Sterk, mooi, gevoelig meisje! Ik hoop op nog heel veel fijne jaren met jou”, sluit Monique haar bericht af. “Zooo lief”, “Mooi om te zien, geniet ervan”, “Gefeliciteerd met je hondenkind”, “Het mooiste dat er is”, “Heerlijk filmpje! Gefeliciteerd met je lieverd”, “Wat een knappie” en “Oneindige liefde”, willen haar volgers kwijt in de reacties.

Niet alleen Monique, maar ook André Hazes heeft Gioia stevig in de bloemetjes gezet op Instagram. Hij deelde onder andere ook een foto waarop hij en Monique de puppy voor het eerst in hun armen sloten. Dat doet de relatiegeruchten in ieder geval weer hoog oplaaien.

Bron: Instagram Stories

André Hazes en Monique hebben iets te vieren: "Op nog veel mooie jaren samen"

Populair

Laatste nieuws