Jaar na verloving: Loredana en Pat Krimson kondigen groot nieuws aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jaar na verloving: Loredana en Pat Krimson kondigen groot nieuws aan

Jaar na verloving: Loredana en Pat Krimson kondigen groot nieuws aan

Een jaar geleden maakte Pat Krimson bekend dat hij Loredana de Amicis na zes jaar ten huwelijk had gevraagd. Loredana greep drie weken geleden dan wel naast de overwinning in de preselecties voor het Eurovisiesongfestival, het koppeltje heeft binnenkort andere leuke dingen om naar uit te kijken.

Geen Liverpool voor Loredana. De zangeres eindigde drie weken geleden in de finale van ‘Eurosong 2023’ op de zesde en voorlaatste plaats. “We hebben er heel hard aan gewerkt. Natuurlijk is de ontgoocheling dan groot”, dacht Pat Krimson erover in Het Nieuwsblad. Maar niet getreurd, Loredana laat haar hoofd duidelijk niet hangen.

De zangeres timmert de laatste tijd steeds meer aan haar solocarrière. Niet alleen bij ‘Eurosong 2023’, maar ook bij ‘The Masked Singer’ stond ze alleen op het podium. Bovendien is ze van plan heel wat eigen muziek uit te brengen. “Het wordt een jaar vol nieuwe muziek & releases”, hintte de zangeres eerder al op Instagram. “Solo als Loredana, maar natuurlijk blijf ik ook touren met 2 Fabiola.”

Want niet alleen privé, maar ook op het podium spatten de vonken ervan af. Op Instagram kondigde het duo nu ook groot nieuws aan: hun tour krijgt stilaan vorm. Momenteel genieten Loredana en Pat nog even van de zon, om zich daarna helemaal klaar te stomen om Vlaanderen rond te trekken. “Chill-out, preparing tour 2023”, laat de zangeres weten.

Populair

Laatste nieuws