Martine Jonckheere krijgt prachtige boodschap te horen net na borstamputatie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Martine Jonckheere krijgt prachtige boodschap te horen net na borstamputatie

Martine Jonckheere krijgt prachtige boodschap te horen net na borstamputatie

Martine Jonckheere kreeg recent slecht nieuws te horen. De actrice heeft opnieuw borstkanker en daarom moest ze ook haar tweede borst laten amputeren. In haar column vertelt ze daar openhartig meer over.

Martine Jonckheere moest een week na de borstamputatie terug naar de borstkliniek voor een controle bij haar arts. “Daar zal ik voor het eerst ‘mijn nieuwe ik' te zien krijgen”, klinkt het in haar column in Het Laatste Nieuws. En 'haar nieuwe ik' vind ze héél confronterend. “Hoewel zij best tevreden is over het resultaat, moet ik toch even slikken”, biecht Martine op.

Na de consultatie gaat ze met haar partner naar een winkelcentrum in Frankrijk. Daar past ze enkele kledingstukken, maar al snel wordt ze erg emotioneel. “Wanneer ik met mijn spiegelbeeld geconfronteerd wordt, zakt mijn zelfvertrouwen onder nul. Teneergeslagen kom ik naar buiten”, vertelt de actrice. Toch krijgt ze meteen na dat moeilijke moment iets heel moois te horen van een jonge vrouw die haar in de winkel kruist.

“Je vous trouve une belle dame et j'aime votre style. Vous êtes une personnalité!”, zegt ze tegen Martine. “Ik sta perplex en nog voor ik iets terug kan zeggen is ze weg”, schrijft ze. “Ik kijk naar Filip en voel tranen opwellen”, bekent ze. Die mooie woorden doen haar duidelijk deugd. “Ze geven mij een boost om er weer voor een week tegenaan te kunnen”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws