Lesley-Ann Poppe bijt van zich af na bikkelharde kritiek op pikante naaktfoto Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Lesley-Ann Poppe bijt van zich af na bikkelharde kritiek op pikante naaktfoto

Lesley-Ann Poppe bijt van zich af na bikkelharde kritiek op pikante naaktfoto

Valentijn loert om de hoek en om in de juiste sfeer te raken, gooide Lesley-Ann Poppe wel een heel uitdagende foto online. Op Instagram gaf het voormalige model zich volledig bloot, geblinddoekt én gehandboeid En dat lokte bikkelharde commentaren uit.

“Niet erg klassevol”, “Ik zou het niet fijn vinden mocht mijn moeder zo op Instagram staan”, “Wat is dit allemaal?”, “Is dit nu echt nodig?”, “Sorry, hier is nu toch niets sexy aan?” en “Waarom wordt zoiets dan niet van Instagram gehaald?”, klonken de harde commentaren onder Lesley-Anns pikante foto.

“Dat is gewoon voor de launch van onze Valentijnsbox”, bijt Lesley-Ann van zich af in ‘Play Café’ op Play4. Speciaal voor de dag van de liefde brengt ze een box op de markt vol spannende accessoires om het extra gezellig te maken in de slaapkamer. “Ik wou niet alleen een box met beautyproducten samenstellen, dus wat doe je dan voor Valentijn? Dan hebben we er maar handboeien en een leiband ingestoken. Kwestie van het origineel te houden”, klink haar reactie.

Origineel is het zeker. Maar wenkt er ook een nieuwe carrière voor Lesley-Ann? “Nee, tuurlijk niet”, maakt het voormalige model komaf met de commentaren. “Dat is gewoon iets eenmaligs, maar ik vond het grappig. Ik vond het gewoon geestig om te doen”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws