'Thuis'-personage begeeft zich op glad ijs: "Dit gaat niet goed aflopen" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-personage begeeft zich op glad ijs: "Dit gaat niet goed aflopen"

'Thuis'-personage begeeft zich op glad ijs: "Dit gaat niet goed aflopen"

Wie dacht dat we de verhaallijn tussen Simonne en Dirk in het vorige seizoen van ‘Thuis’ begraven hadden, zou er wel eens ver naast kunnen zitten. Hun romance rolt steeds vaker over de lippen bij de kijkers en moet volgens hen zijn hoogtepunt nog bereiken.

Vorig seizoen kwam Dirk nog roet in het eten strooien tussen Frank en Simonne nadat Simonne voor hem in zwijm viel op haar cruise. Uiteindelijk koos ze toch voor haar ‘baby’ en papte Dirk aan met Rosa. Iedereen gelukkig dus. Of toch niet? Simonne heeft het zichtbaar moeilijk met de aanwezigheid van Dirk, die al helemaal geïntegreerd is in de vriendengroep. Momenteel zijn ze zelf samen op weekend in de Ardennen.

Trouwe kijkers houden hun hart nu al vast, want er hangt duidelijk nog spanning in de lucht tussen Simonne en Dirk. Zeker vanavond, als ze samen in het bubbelbad duiken. “Wat zal dat geven?”, “Oei, oei, het wordt heet in de jacuzzi”, “Niet goed van Simonne, ocharme haar baby”, “Frank zal zijn ogen mogen openhouden”, “Dat komt niet goed”, “Ze is er nog altijd niet over en is jaloers op Rosa”, “Ik denk dat ze er alles aan gaat doen om hem dat duidelijk te maken, spannend”, Ohlala, dat gaat niet goed aflopen” en “Die blikken van Simonne en Dirk zeggen al genoeg”, lezen we op Facebook.

Volgens heel wat fans is Rosa slechts een afleidingsmanoeuvre van Dirk om Simonne terug te winnen. “Ik denk dat Dirk dat weekend bewust geregeld heeft”, “Hij is een vuil spel aan het spelen”, “Hij probeert Simonne gewoon jaloers te maken” en “Hij lijkt sympathiek, maar zijn ware aard moet nog bovenkomen”, voorspellen ze. “Eddy zal nog zijn gelijk krijgen dat hij Dirk niet vertrouwt.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws