Yanni Bourguignon uit 'Familie' ontroerd door prachtig moment met dochtertje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Yanni Bourguignon uit 'Familie' ontroerd door prachtig moment met dochtertje

Yanni Bourguignon uit 'Familie' ontroerd door prachtig moment met dochtertje

Net voor de jaarwisseling werden de levens van Yanni Bourguignon, Cédric uit ‘Familie’, en zijn vriendin Kelly in één klap een heel pak rijker. Op 7 december mochten ze hun eerste kindje samen in hun armen sluiten. Op Instagram vertedert de kersverse papa zijn volgers met een prachtig moment met zijn dochtertje.

Eind 2021 maakte Yanni Bourguignon bekend dat hij zijn vriendin ten huwelijk had gevraagd in Parijs. Maar ook 2022 konden de tortelduifjes in alle schoonheid afsluiten. Op 7 december mochten de ‘Familie’-acteur en zijn verloofde hun eerste kindje samen, hun dochtertje Lyo, verwelkomen. “De Sint kwam een dag te laat, maar dat is oké, want hij bracht ons het mooiste geschenk ooit”, schreef Yanni toen op Instagram.

Zo’n twee maanden later is de acteur nog steeds onder de indruk over het vaderschap. Op zijn Instagramverhaal deelt hij een schattige foto waarop de kleine spruit op zijn borst rust. De perfecte ontspanning na een lange werkdag.

“Na een werkdag thuiskomen, pamper verversen, badje geven en nu in slaap wiegen”, omschrijft Yanni zijn vaste avondritueel. Maar hij zou het voor geen geld van de wereld willen missen. “De zwaarste, maar mooiste job van mijn leven, zo papa zijn en zo”, besluit de ‘Familie’-acteur.

Bron: Instagram Stories

Yanni Bourguignon uit 'Familie' ontroerd door prachtig moment met dochtertje

Populair

Laatste nieuws