'Thuis'-actrice Tine Priem deelt droevig nieuws over haar mentale gezondheid Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Thuis'-actrice Tine Priem deelt droevig nieuws over haar mentale gezondheid

'Thuis'-actrice Tine Priem deelt droevig nieuws over haar mentale gezondheid

Tine Priem staat al zo’n zeven jaar dagelijks op de set van ‘Thuis’. Net zoals haar personage Tamara is ze steeds de vrolijkheid zelve. Toch was dat de afgelopen jaren niet altijd het geval. Op sociale media deelt de actrice somber nieuws over haar gezondheid.

“Dit ben ik”, schrijft Tine Priem onder een selfie op Instagram. “Een positieve, zelfstandige, gevoelige sterke vrouw. Máár, 2,5 jaar geleden ben ik in een burn-out beland. Volledig uitgeput, zowel mentaal als fysiek. Zoveel willen doen maar niets lukte nog. Mentaal vond ik het zeer zwaar te aanvaarden dat mijn lichaam niet meer wou meewerken”, legt de ‘Thuis’-actrice haar ziel bloot.

“Tijdens verplichte rust begon ik voorzichtig aan mijn herstel. Stapje voor stapje. Veel slapen, luisteren, mediteren, stretchen, lezen, wandelen, goed eten, pilates, yoga, schrijven, dankbaar zijn en zoveel meer”, gaat ze verder. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. “Ik kan nu zeggen dat ik zowel fysiek als mentaal sterker sta dan ooit. Ik luister naar de signalen die mijn lichaam geeft. Ik stel mijn grenzen en zelfzorg is mijn hoogste prioriteit. Ik blijf elke dag bijleren, groeien en ik kan 100% zeggen dat het goed met me gaat.”

“Het is ok om te zeggen dat het even niet gaat. Herken, praat erover. En weet dat het goed komt, sowieso!”, sluit Tine haar prachtige boodschap af. Haar volgers juichen haar alleen maar toe. “Je bent een voorbeeld”, “Mee eens”, “Mooi verhaal, super dat je er iets positiefs van hebt gemaakt”, “Topper” en “Goed gezegd”, luidt het in de comments. “Mijn liefste, sterkste en allesomvattende vrouw”, schrijft ‘Thuis’-collega Lynn Van den Broeck. En ook Lauren Müller laat een hartje achter.

Populair

Laatste nieuws