Nederlandse zanger Gers Pardoel ondergaat heuse metamorfose: “Wat een verschil!" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Nederlandse zanger Gers Pardoel ondergaat heuse metamorfose: “Wat een verschil!"

Nederlandse zanger Gers Pardoel ondergaat heuse metamorfose: “Wat een verschil!"

Gers Pardoel, de Nederlandse zanger die nog bij ons te zien was in onder andere ‘Liefde voor Muziek’ of als coach in ‘The Voice Kids’, is de afgelopen twee jaar tijd een serieuze transformatie ondergaan. Op Instagram laat hij het resultaat zien van zijn afvallingsproces.

“Werk aan jezelf, bouw op jezelf... 2023, ik ben ready”, schrijft Gers Pardoel vastberaden op Instagram. Daarbij deelt de Nederlandse zanger vol trots een foto van zichzelf twee jaar geleden, met daarnaast eentje van nu. En het verschil is op zijn minst gezegd opvallend te noemen.

Gers is op twee jaar tijd heel wat kilo's kwijtgespeeld en ziet er een pak afgetrainder uit. En hij voelt zich duidelijk beter in zijn vel. Zijn volgers hebben dan ook tonnen respect voor zijn doorzettingsvermogen.

“Jaaa, jonge”, “Craaazy”, “Lekker bezig, jij”, “Goed gedaan”, “Wow, wat een verschil, knap!”, “Looking good”, “Geweldig”, “Respect, Gers”, “Jij beest” en “Proficiat met je prestatie”, lezen we tussen de talloze vlammetjes in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws