Na amper twee noten: verklapt Leeuw uit 'The Masked Singer' zijn identiteit? TV en Radio
TV en Radio

Na amper twee noten: verklapt Leeuw uit 'The Masked Singer' zijn identiteit?

Na amper twee noten: verklapt Leeuw uit 'The Masked Singer' zijn identiteit?

Gisteren vielen de maskers al een eerste keer af in ‘The Masked Singer’. Skiwi, ofwel ‘F.C. De Kampioenen’-acteur Herman Verbruggen, moest de show als eerste verlaten. Over de overgebleven zes personages die gisteren de spits afbeten, wordt natuurlijk druk gespeculeerd op sociale media.

Iemand die het spel volgens ons nog niet snel zal moeten verlaten, is Leeuw. Met zijn hoge showgehalte palmt hij het hele podium in en windt hij het publiek en de speurders volledig om zijn vingers. En ook zijn stem moet zeker niet onderdoen. “Nu al mijn favoriet”, “Leeuw stal de show” en “Hij gaat het ver schoppen”, lezen we op Facebook. Maar wie houdt zich schuil achter de flamboyante katachtige?

Op sociale media zien we verschillende namen de revue passeren: James Cooke, Dorian Liveyns, Christoff, Sean Dhondt, Viktor Verhulst… Maar om de twee hoofdverdachten kunnen we niet heen. De eerste is ‘#LikeMe’-acteur Maksim Stojanac. “10000% zeker Maksim”, “Zijn stem herkende ik meteen”, “Het is een zanger en Maksim heeft een hoge stem”, “Dat is hem inderdaad” en “Hij heeft een cover van Will Tura (een hint uit zijn introductiefilmpje, red.) gezongen in ‘#LikeMe’” en Wolf (idem, red.) verwijst naar directeur Wolfs uit de serie”, schijven zijn fans op Facebook.

Maar ook de naam van Mathieu Terryn zien we steeds vaker terugkeren: “Ik hoorde het al bij de eerste noot”, “Ik herken zijn stem uit de duizend”, “Het kan niet anders” en “Geen twijfel over mogelijk, sowieso Mathieu van Bazart”. “Ik zie het aan zijn lichaamstaal en zijn moves”, merken sommige fans zelfs op. Maar als we de enthousiaste kijkers mogen geloven, zullen we nog enkele weken op de officiële ontmaskering van Leeuw moeten wachten.

Populair

Laatste nieuws