Bab Buelens maakt Vincent Banić gek in doorzichtige bh: "Dat is mijn vrouw" sexy
sexy

Bab Buelens maakt Vincent Banić gek in doorzichtige bh: "Dat is mijn vrouw"

Bab Buelens maakt Vincent Banić gek in doorzichtige bh: "Dat is mijn vrouw"

Een hele tijd terug leerden Bab Buelens en Vincent Banić elkaar kennen op de set van ‘Familie’. Deze week vierden de tortelduifjes dat ze al zes jaar samen zijn, waarvan ze intussen al anderhalf jaar als getrouwd koppel doorbrengen. En na al die jaren weet Bab haar man nog steeds te verbazen.

Valentijn loert om de hoek en Bab Buelens is al helemaal in de juiste sfeer. In een doorzichtige kanten beha poseert de voormalige ‘Familie’-actrice met een zwoele blik voor de lens van lingeriemerk Tezenis. “Valentijn staat voor de deur en voor mij draait het dit jaar om extra voor mij zorgen, wie doet hetzelfde?”, schrijft ze onder haar speelse kiekje.

Babs prachtige plaatje kan haar volgers in ieder geval wel bekoren. “AMAI”, “Damn”, “Ja hallooo”, “Zó knap”, “I looove it”, “Wauw”, “Je ziet er stralend uit”, “Mag gezien worden”, “Beauty” en “Mooiste meisje”, luiden een paar van de talloze complimentjes in de reacties. Maar ook Vincent Banić staat nog steeds even versteld van zijn wederhelft. “Dat is mijn vrouw”, reageert hij vol trots.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws